ÇAP Öğrencilerinin Dikkatine!!!Tüm Duyurular
EYL

Üniversitemiz bazı bölümlerinin Bologna 2018 eğitim planına geçmesiyle, ÇAP öğrencilerinin daha önceden intibakı yapılan ancak eğitim planı değişikliğinden sonra intibakları USIS’ te görünmeyen dersleri için yeniden intibak işlemi yapmaları gerekebilir.

Ders intibakları Fakülte Yönetim Kurulu Kararı ile yapıldığı için Fakülte Yönetim Kurulu’ na gerekçe oluşturması bakımından ÇAP yapılan bölümden yeni derslerin, dersi veren öğretim üyesi tarafından onaylı içerikleri mutlaka getirilmelidir.

Bir dersin kodu değişmiş ancak içerik ve kredilerinde çok büyük değişiklik olmamışsa içerik onayı Bölüm Başkanlığı tarafından gerekli kontroller sağlanarak yapılabilecektir. Dersin içerik ve kredilerinde önemli değişiklikler yapılmış ise mutlaka ilgili öğretim üyesi tarafından onaylanmış olması gerekmektedir.

Ayrıca öğrencilerin eğitim planı değişikliğinden önce yapılmış olan intibakları ile ilgili intibak raporu, transkript vs. getirmeleri halinde işlemler daha kısa sürede halledilebilir.