PROJE VE BİTİRME ÇALIŞMALARININ TESLİMİ - BİTİRME SINAV SAATLERİ VE BİTİRME JÜRİ ÜYELERİ LİSTESİTüm Duyurular
MAY

Proje / Bitirme Çalışmalarının son teslim tarihi 25.05.2018 Cuma günü saat 16.00' a kadardır.

Proje alan öğrenciler çalışmalarını bir nüsha dersin hocasına teslim edeceklerdir. (Bölüme teslim edilmeyecek)

Bitirme çalışması alan öğrenciler çalışmalarını iki nüsha+Poster sunumunu+Çalışmanın CD hali (PDF)  Bölüm Sekreterliğine teslim edeceklerdir.

Bitirme/Projeler, danışman hocaya imzalatılmış Proje Tez Teslim Formu ile birlikte teslim edilecektir.

***PROJE-TEZ Yazım Kılavuzu ile ilgili Dökümanlara ve Tez Teslim Formlarına buradan ulaşabilirsiniz.***

2017-2018 BAHAR YY. BİTİRME SINAV SAATLERİ VE BİTİRME JÜRİ ÜYELERİ LİSTESİNE BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ.