PROJE VE BİTİRME ÇALIŞMALARININ TESLİMİ - BİTİRME SINAV SAATLERİ VE BİTİRME JÜRİ ÜYELERİ LİSTESİTüm Duyurular
ARA

Proje / Bitirme Çalışmalarının son teslim tarihi 20.05.2019 Pazartesi günü saat 16.00' a kadardır.

Proje alan öğrenciler çalışmalarını bir nüsha dersin hocasına teslim edeceklerdir. (Bölüme teslim edilmeyecek)

Bitirme çalışması alan öğrenciler çalışmalarını iki nüsha+Poster sunumunu+Çalışmanın CD hali (PDF)  Bölüm Sekreterliğine teslim edeceklerdir.

Bitirme Çalışmaları, danışman hocaya imzalatılmış Tez Teslim Formu ile birlikte teslim edilecektir.

***PROJE-TEZ Yazım Kılavuzu ile ilgili Dökümanlara ve Tez Teslim Formlarına buradan ulaşabilirsiniz.***

2018-2019 BAHAR DÖNEMİ BİTİRME JÜRİ SAVUNMA SINAVLARI 28 MAYIS 2019 SALI GÜNÜ YAPILACAKTIR. SINAVLARIN SAATLERİNE VE JÜRİ ÜYELERİ  LİSTESİNE BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ.