PROJE VE BİTİRME ÇALIŞMALARININ TESLİMİ - BİTİRME SINAV SAATLERİ VE BİTİRME JÜRİ ÜYELERİ LİSTESİTüm Duyurular
ARA

Proje / Bitirme Çalışmalarının son teslim tarihi 28.12.2018 Cuma günü saat 16.00' a kadardır.

Proje alan öğrenciler çalışmalarını bir nüsha dersin hocasına teslim edeceklerdir. (Bölüme teslim edilmeyecek)

Bitirme çalışması alan öğrenciler çalışmalarını iki nüsha+Poster sunumunu+Çalışmanın CD hali (PDF)  Bölüm Sekreterliğine teslim edeceklerdir.

Bitirme/Projeler, danışman hocaya imzalatılmış Proje Tez Teslim Formu ile birlikte teslim edilecektir.

***PROJE-TEZ Yazım Kılavuzu ile ilgili Dökümanlara ve Tez Teslim Formlarına buradan ulaşabilirsiniz.***

2018-2019 GÜZ DÖNEMİ BİTİRME SINAVI TARİHLERİ VE JÜRİ ÜYELERİ  LİSTESİNE BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ.