STRATHCLYDE ÜNİVERSİTESİ YAZ OKULU BAŞVURUSU Tüm Duyurular
MART

BAŞVURULAR 15 NİSAN 2018'E UZATILDI!!!

Strathclyde Üniversitesi 06-17 Ağustos 2018 tarihlerinde Türkiye, Çin ve Hindistan'dan öğrencilerin katılımıyla bir yaz okulu düzenlemektedir. Aşağıdaki link'te yaz okulunun detayları bulunmaktadır.

Yaz okulundan kasıt ders alma, burada saydırma değidir. Katılan öğrencilerle ortak bilimsel, kültürel ve sosyal paylaşımlar yapacağınız bir ortam şeklindedir.

Ulaşım masrafları katılımcılara ait olup, konaklama ve oradaki planlanan sosyal aktiviteleri üniversite karşılayacaktır.

Öncelik 1. sınıf öğrencilerine verilecek olup, bölümümüzden 4 öğrenci alınacaktır.

Başvuru yapmak isteyenlerin Yrd. Doç. Dr. Eda TURAN'a bildirmeleri gerekmektedir.

Son başvuru tarihi 15 Nisan 2018 olup, başvuruların alexander.cahoon@strath.ac.uk e-mail adresine link'teki formu doldurarak yapılması gerekmektedir.

Summer School Application Form