University of Strathclyde, Glasgow, UK - 2 Hafta Yaz Okulu İmkanıTüm Duyurular
ŞUB

Öğrencilerimizin Dikkatine,

07-18 Ağustos 2017 tarihleri arasında Strathclyde Üniversitesi'ndeki yaz okulu duyurusuna aşağıdaki link'ten ulaşabilirsiniz. Bu etkinliği bizdeki yaz okulu gibi düşünmeyin, herhangi bir ders alıp burada saydırma gibi bir durum söz konusu değildir. 2 haftalık kültürel ve bilimsel paylaşım yapacağınız bir yaz kampıdır.

/images/files/Summer School Applıcatıon Form.docx

Summer School 2017, Türkiye ve Çin'den partner üniversitelerin katılımıyla gerçekleşecektir. Program daha çok 1. sınıf öğrencilerine yönelik olacak olup, diğer sınıfların başvuruları da ayrıca değerlendirilecektir. Uçak biletleri öğrenciler tarafından karşılanacak olup, konaklama ve ilgili aktivite harcamaları Strathclyde Üniversitesi tarafından karşılanacatır.

Bu fırsatı değerlendirmek için link'teki başvuru formunu doldurarak 15 Mart 2017'ye kadar, Professor Peilin Zhou dikkatine peilin.zhou@strath.ac.uk adresine e-mail atmanız gerekmektedir.

Mail atmadan önce, Bölüm Başkan Yardımcısı Y.Doç.Dr. Eda TURAN veya Erasmus Koordinatörü Doç.Dr. Seyfettin BAYRAKTAR ile yüzyüze görüşmeniz gerekmektedir.