ÖĞRENCİ BELGESİ VE TRANSKRİPT TALEPLERİ HAKKINDA

Sevgili öğrencilerimiz,

Öğrenci Belgesi ve Transkript taleplerinizi @std.yildiz.edu.tr uzantılı öğrenci e-posta adreslerinizden, Fakültemize ait gidf@yildiz.edu.tr  adresine aşağıda belirtilen hususlara uygun olarak  iletmeniz halinde söz konusu belgeler imzalı-mühürlü halde, taranmış olarak sizlere iletilecektir.

Özel e-posta adreslerinizden yaptığınız taleplerde kimlik doğrulaması yapılabilmesi için öğrenci kimlik kartınızı fotoğraf vb. formatta e-posta ekinde göndermeniz gerekmektedir.

Taleplerinize mesai gün ve saatleri içerisinde, mümkün olan en kısa sürede cevap verilecektir.

Bilgilerinize sunulur.

• E-posta Konu kısmına talep konusu özet olarak yazılmalıdır. (Örnek: 1 adet Türkçe öğrenci belgesi)
  • E-posta içeriği talebin konusu ve gerekli diğer bilgiler kısaca belirtilerek dilekçe formunda yazılmalıdır.

Örnek:

Gemi İnşaatı ve Denizcilik  Fakültesi Dekanlığına,

Burs başvurusunda kullanılmak üzere 1 adet Türkçe öğrenci belgesinin tarafıma verilmesini talep ediyorum.

Gereğini bilgilerinize arz ederim.

Öğrenci No:

Adı Soyadı: